Testhoofdpagina

Uit BDNWiki
Versie door Evers (Overleg | bijdragen) op 5 nov 2020 om 11:36

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

OVER DEZE SITE

Waarom weinig tot geen updates dit jaar?
Wij waren tot de conclusie gekomen dat deze website geupdate moest worden. Naar het volgende 'nivo' om zo maar te zeggen. Meer dynamisch en voor ons een beter achtergrond programma om gegevens in te vullen. Iemand had ons aangeboden om belangeloos deze website te maken. Wij hebben helaas geen geld om mensen die zomaar duizend euro of meer durven te vragen, met een garantie tot aan de voordeur, te betalen. Helaas zijn we in de boot genomen, diegene die ons zou helpen geeft al enige tijd niet meer thuis en er is ook geen nieuwe website. Wij gaan proberen komende maand(en) de website terug op orde te krijgen. Onze oprechte excuses hiervoor!


Auteursrecht beeldmateriaal
Het beeldmateriaal op deze site is auteursrechtelijk beschermd en mag in geen geval worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.


Hartelijk welkom op deze website!
Hier vindt u informatie over de laatste rustplaats van Bekende Dode Nederlanders (BDN'ers), indien mogelijk compleet met foto('s). Deze informatie wordt aangevuld met geboorte- en sterfdatum en beroep. Verder zijn in veel gevallen links aanwezig naar online bronnen die verdere biografische informatie bevatten, zoals het Biografisch Woordenboek van Nederland (BWN) of een online encylopedie als Wikipedia.


Waarom?
Ons doel is het, om met deze website dierbare Bekende Nederlanders te herinneren, respect te tonen voor wie zij waren en bovenal nimmer het cultureel erfgoed van hun laatste rustplaats verloren laten gaan (zoals helaas al in veel gevallen gebeurd is). Voorts aan iedereen die niet in de mogelijkheid is het graf te bezoeken (om wat voor reden dan ook) het laten zien hoe en waar de Bekende Nederlander zijn laatste rustplaats heeft gevonden.


Hulp
Deze site is verre van compleet! En hoewel we ons realiseren dat compleetheid in dit geval sowieso uitgesloten is, moet er toch nog altijd veel gebeuren. De samenstellers van deze site doen vrijwel dagelijks onderzoek naar de levens, het overlijden en de laatste rustplaats van Bekende Nederlanders. Uw hulp en ondersteunig is daarbij zéér welkom. Heeft u informatie of suggesties voor veranderingen/verbeteringen voor ons? Mail dan naar: bekendedodenederlanders@gmail.com

OVERLEDEN

01-11-2020: Bruins Slot, Tonny
30-10-2020: Schreuders, Gijs
04-10-2020: Bouvrie, Jan des
08-12-2016: Braakhekke, Joop

TOEGEVOEGD

05-11-2020: Bouvrie, Jan des
05-11-2020: Bruins Slot, Tonny
05-11-2020: Gelderman, Joan
05-11-2020: Schreuders, Gijs
05-11-2020: Stork, Coenraad Frederik
27-06-2019: Leenders, Annie
30-12-2016: Vellema, Eelco